ThuisFysio

Fysiotherapie aan huis, bij u thuis zodat u niet naar de praktijk hoeft te komen. Wat hiervoor de reden ook mag zijn, ik maak dit graag mogelijk. Ik kom u graag behandelen bij u thuis op de maandag- en/of donderdagochtend. Andere tijden zijn ook mogelijk.

Voor wie?
Iedereen die binnen 15 minuten autorijden van ’s Heerenberg woont. Allereerst nodig ik de inwoners van ’s Heerenberg uit, die aan huis behandeld willen worden. Voor inwoners die wonen in het buitengebied van ’s Heerenberg of omliggende plaatsen zoals Stokkum, Lengel, Beek, Zeddam, Azewijn, Netterden, Braamt, Varsselder en Vethuizen kunt u mij benaderen voor een fysiotherapiebehandeling. Tevens nodig ik graag bedrijven en agrariërs uit om fysiotherapie op de boer of op u bedrijfslocatie te laten plaatsvinden.

Uitnodiging
Spreekt ThuisFysio u aan dan nodig ik u uit om mij te contacten op 06-82395733, liefst een What’s app-je maar bellen is ook fijn. Ik hoop u snel te zien op uw locatie.

Inhoud behandeling

De behandeling is een normale fysiotherapie behandeling van 30 minuten op maat gemaakt voor u in uw thuis- en bedrijfssituatie. De behandeling is hierdoor persoonlijker afgestemd op uw thuissituatie. De mobiele behandeltafel komt graag naar u toe, u krijgt dagelijkse oefeningen aangereikt en tijdens de behandeling zorg ik voor de juiste trainingsmaterialen. Voor een bakkie koffie en een beetje lol tijdens de behandeling is zeker tijd want wij gaan er samen lekker tegenaan. Een fysiotherapie behandeling in uw thuissituatie heeft de volgende voordelen:

  • Problemen in thuis- en bedrijfssituatie kunnen specifiek worden beoordeeld.
  • Geen reistijd, de behandelbank komt naar u toe.
  • Geen contacten met andere mensen.
  • Oefeningen en training in uw thuissituatie, met specifieke oefeningen, ook aandacht voor oefeningen buiten in uw woonomgeving.
  • Familieleden kunnen aanwezig zijn bij de behandeling.
  • Extra tijd en aandacht voor afstemming behandeling met andere zorgverleners zoals thuiszorg, huisarts, podotherapie of andere coaches.

Behandeling wordt gefactureerd als normale fysiotherapie behandeling tenzij een verwijzing is afgegeven door een arts, gezien de urgentie van behandeling aan huis. Hierbij kunt u denken aan de eerste behandelingen na een operatie, revalidatietraject of een chronische ziekte. Fysiotherapie wordt meestal vergoed uit uw aanvullende verzekering. Samen met u zal ik bekijken wat de mogelijkheden zijn voor vergoeding afhankelijk van uw klachten en gezondheidssituatie.

Download de brochure (pdf)