Algemene fysiotherapie

Graag help ik u om uw klachten en of problemen in het bewegingsapparaat te verminderen en beter te gaan bewegen.  Door kwaliteit van bewegen en juiste kennis en training gaat u vooruit.  Dit doen wij gezamenlijk, u, ik en sporten bij Active Sport & Healthcenter.

Als u weer kunt doen wat u graag wilt doen in het leven, zonder pijn, dan is dit een mooi resultaat. Om de pijnklachten voor langere tijd te verbeteren, krijgt u adviezen  op trainingsgebied en leefstijl. Als ik denk dat u ergens anders betere of andere therapie voor uw klachten nodig heeft, zal ik u dit zo snel mogelijk aangeven, want u verdiend een behandeling met een goed behandelresultaat.

Mijn behandel filosofie is dat u als mens graag activiteiten onderneemt , communiceert met anderen en graag voor u zelf en anderen zorgt. Dit kunt u alleen doen als u zelf  gezond, fit en mentaal in orde bent. Ik help u samen met de medewerkers van Active graag bij fysiek en mentale fitheid zonder of met weinig pijn afhankelijk van de omstandigheden en vraagstelling.

Alles heeft een samenhang en mijn fysiotherapie behandeling richt zich op samenhang tot het niveau wat u wenst.