Samen gaan we voor resultaat

Fysio B-Active Together is opgestart door Bart Hutschemaekers. Graag heet ik u welkom bij Sportschool Active te ’s Heerenberg en help ik u met uw gezondheidsproblemen in samenwerking met Active Sport & Healthcenter.

Waarom u voor fysiotherapie bij mij aan het juiste adres bent dient u zelf te ervaren door een afspraak te maken.  Ik sta volledig voor u klaar en wil u zo goed en snel mogelijk helpen met nieuwe fysiotherapie technieken. Geen pappen en nathouden, maar fysiotherapie waarbij oorzaken en problemen worden aangepakt. Hier dient van mijn kant, maar ook aan uw kant arbeid en inzet te worden geleverd. Schrikt u hiervan maak dan gerust een afspraak om nader kennis te maken dan zal ik bovenstaande toelichten.

Wat heb ik u te bieden?

In de behandeling worden uw problemen in samenhang beoordeeld. Uw lichaam werkt zeer ingenieus en alles werkt samen. Uw voeding, ademhaling, dagelijkse activiteiten (werk), sportactiviteiten en uw gedachten maken u uniek. Uw leefstijl en gezondheidsprobleem vragen om een behandeling op maat. De behandeling vindt plaats bij Active Sport en Healthcenter en onze samenwerking zorgt voor een beter blijvend behandelresultaat.

Ik ben een enthousiaste sportieve fysiotherapeut, die iedereen graag helpt bij pijnvrij bewegen en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Wanneer u geen of weinig pijnklachten hebt, bent u vrij om te doen wat u wilt en dit is een heerlijk gevoel. 

In het verleden heb ik zelf diverse sportblessures gehad en hierbij fysiotherapie ervaren. Tijdens het ondergaan van mijn fysiotherapie behandelingen is mijn passie voor fysiotherapie ontstaan. Wat is er nu mooier dan mensen te helpen met gezondheidsklachten.  Een fysiotherapie behandelepisode is erop gericht personen te revalideren in samenhang tot het gewenste niveau, zodat u kunt doen wat u graag wilt doen. Na een fysiotherapie behandelepisode hoor ik graag hoe u mij heeft ervaren.  Of u voldoende kennis en kunde heeft opgedaan om uw gezondheidsklachten zelf te beïnvloeden en hiermee uw klachten duurzaam zijn opgelost, dan wel verminderd.

Training is voor mij hierbij een sleutelwoord: Wordt uw lichaam op de juiste manier getraind ter voorbereiding op uw dagelijkse prestaties?

Graag heet ik u van harte welkom in mijn praktijk. 

Bart Hutschemaekers